Componenten

Met onze Perfect Play bestel configurator bestelt u de juiste onderdelen voor uw Perfect Play installatie. Wij controleren uw bestelling op volledigheid en geven adviezen over aanvullende onderdelen en opties.

Complete cabinets

Tegen scherpe tarieven leveren wij complete Perfect Play kasten volgens modulair concept en afgestemd op de configuratie van uw verlichting. De kasten kunt u eenvoudig uitbreiden en zijn voorzien van duidelijke montage en aansluit instructies.

Commissioning en assistentie

Voor het in bedrijf stellen van uw zelf gebouwde Perfect Play installatie kunt u bij ons terecht. Onze specialisten zorgen voor het programmeren en testen van uw Perfect Play installatie en het inrichten van de web omgeving of bedieningspaneel.

Om de juiste Perfect Play installatie te kunnen leveren, of het nu losse componenten moeten worden of een complete kast, hebben we een aantal gegevens nodig van de lichtinstallatie en de locatie waar de Perfect Play installatie gemonteerd gaat worden. De juiste configuratie hangt onder andere af van het aantal "segmenten" waar de lichtinstallatie uit bestaat. Een segment is een gedeelte van de lichtinstallatie die afzonderlijk geschakeld of bediend moet worden. Een segment kan bijvoorbeeld een sportveld of een half sportveld zijn, maar ook een tweetal lichtmasten die apart aangezet moeten kunnen worden voor bijvoorbeeld het trainen van strafcorners bij hockey.

Om de juiste componenten of kasten te kunnen leveren, hebben we een aantal gegevens van u nodig. Deze gegevens kunt u invullen op daarvoor bestemde intakeformulieren. Voor het bestellen van de juiste componenten in de juiste aantallen hebben wij een Excel bestel configurator opgesteld. Om zelf Perfect Play kasten te kunnen bouwen stellen wij aansluitschema's beschikbaar. Kortom, een schat aan informatie en hulpmiddelen om u te kunnen voorzien van een Perfect Play installatie die aansluit op de wensen van de gebruiker en gemakkelijk door u is te bouwen of te installeren. Om te beschikken over de genoemde hulpmiddelen en documentatie, vragen wij u om uzelf als installateur bij ons kenbaar te maken middels onderstaand formulier. Na verzenden van de gegevens sturen wij u per mail een link naar onze download pagina, waar u alle informatie kunt vinden die u als installateur van Perfect Play systemen zoekt.

Name *

Email *

Om uw Perfect Play installatie te kunnen bedienen, zijn er verschillende mogelijkheden. Behalve via de software op smartphone, tablet of PC, kunt u kiezen voor drukknoppen of een Philips Antumbra paneel. In alle gevallen zal uw installatie moeten worden afgestemd op de bedieningsmogelijkheid van uw keuze. Perfect Play Systems biedt assistentie bij het programmeren van de bedieningsmogelijkheden en het in bedrijf stellen en testen van uw installatie.