Realiseer levendige accommodaties voor recreatiesporten

Als het tijd wordt om te ontspannen, worden mensen aangetrokken door recreatiesportvoorzieningen en binnensportcentra. PerfectPlay helpt u te voldoen aan de vraag naar meer speeltijd met efficiënte sportverlichting voor elke activiteit.

PerfectPlay voorziet in LED-schijnwerpers die toonaangevend zijn in de branche en die voldoen aan de richtlijnen van internationale sportfederaties. Intelligente regelsystemen stellen u in staat de verlichting op afstand te beheren en instellingen onmiddellijk aan te passen voor verschillende sporten. Cloud-gebaseerde rapportage levert manieren op om energiekosten en lichtverontreiniging te verminderen, terwijl automatische foutmeldingen en opwaarderingen ervoor zorgen dat u zich kunt concentreren op het beheren van uw accommodatie, niet uw verlichting..

De voordelen van PerfectPlay in één oogopslag

 • Maak van elke wedstrijd een spel
  PerfectPlay sportverlichting levert een geweldig licht en minimale verblinding.
 • Verhoog de inkomsten
  Realiseer comfortabele, aantrekkelijke en veilige recreatiesportvoorzieningen die meerdere gebruiksvormen ondersteunen en nieuwe leden aantrekken.
 • Verlaag de bedrijfskosten
  LED-schijnwerpers die weinig onderhoud vergen, besparen energie en zijn eenvoudig te onderhouden..
 • Eenvoudige bediening
  Lichtinstellingen stellen u in staat te zorgen voor elk niveau van sporten en mogelijkheden en verbeteren ook de mogelijkheden om lichtverspilling te controleren.
 • Verbeter de duurzaamheid
  Gebruik inzichten in het energieverbruik van het in de cloud gehoste bedieningspaneel om de efficiency te verbeteren en de kosten verder te verlagen.
 • Maak uw accommodatie toekomstbestendig
  Updates uit de cloud en nieuwe softwarefuncties houden uw sportverlichtingssysteem up-to-date tegen minimale kosten.

 

Downloads

Download de Perfect Play Brochure en ontdek alle functionaliteiten van het Perfect Play bedieningssysteem. Na het downloaden van de brochure toch nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Heb je al Perfect Play en wil je weten hoe het werkt? Download dan de handleiding voor gebruik van de software.